Gyrinocheilus aymonieri (trintukas)

Viskas apie žuvų priežiūrą, maitinimą ir auginimą

Moderatoriai: Dr.Phantom, coopeez

Gyrinocheilus aymonieri (trintukas)

Standartinė monsteris » 2009.06.19 - 12:52

Noriu pasiteirauti auginančių ar Gyrinocheilus aymonieri tautiškai trintukas kaip rašo literatūroje pešas su kitom žuvim ir aršiai gina teritoriją savo ir kokiuose turiuose laikot, literatūroj rekomenduoja ~240litru ir tik vienus juos laikyt.
Vartotojo avataras
monsteris
Forumietis
Forumietis

Re: Gyrinocheilus aymonieri (trintukas)

Standartinė nitis » 2009.06.20 - 21:12

na kai zuvis tai agresyvoka jis pas mane puldavo ir koridorus - tiesa tarpusavyje jie tikrai pasikapodavo del to siu zuvu atsisakiau ir tikrai daugiau tokiu zuvu i akva nebeleisiu ;)
mano pasididžiavimo dydis 450l :D
Vartotojo avataras
nitis
Forumietis
Forumietis

Standartinė monsteris » 2009.06.22 - 10:01

daugiau niekas nelaikot? :roll:
Vartotojo avataras
monsteris
Forumietis
Forumietis

Standartinė lomac » 2009.06.28 - 08:16

pasiutusios zuvys, laikau 1 tokia 600lt akvariume http://www.stalma.lt/site/images/show/1 ... ?tpl=image istorija butu tokia pirkau 2 mazas tai kol buvo mazi vienas su kitu vaikydavosi kol paaugo kazkiek , stipresnis silpnesni uzvaike kol tas pradejo nebevalgyti aisq nusilpo sudziuvo perkeliau i kita akva bet per velai nes jau vos bepaplauke, dabar tas likes jau 13cm ne trintukas o pestukas isvaike papugeliu pora kiek patinas kovotu neisena apginti lizdo ilenda kaip kenkejas ir suvalgo ikrus jau bandziau sugauti, bet neiseina darysiu jam gaudykle su agurku ir isleisiu i jurininkus turbut arba kam nors padovanosiu
prižiūrėk vandenį, o vanduo prižiūrės žuvis
lomac
Forumietis
Forumietis

Standartinė nitis » 2009.06.28 - 08:52

as trintukus sunkiai irgi sugavau bet as paskui atkaliau sistema pas mane kelmas yra kuriame yra skyle per jo visa vidu ir 2 kokosai - as trintukus vaikau po visa akva po to jie slepiasi automatiskai kokosas arba dreve tenai uzdeu tinkleli ir keliu dekoracija i virsu is vandens kol tas velnynas atsiduria tinklelyje ;D

siaip zuvis gana idomi bet man nepatiko kad jos pasimusa tarpusavyje
mano pasididžiavimo dydis 450l :D
Vartotojo avataras
nitis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vidas70 » 2010.03.11 - 15:12

nu perskaiciau tai ka cia surashet ir stebiuosi, pas mane 54l akvoj su taikiom zuvim auga tokie 3 trintukai, vienas ish ju gal jau minimum 20 cm, tarpusavy pasivaiko, bet kad peshtusi su kitom zuvim tai tikrai nepastebejau, net sakyciau kad shie trintukai yra gan baukshtoki, kai tik prieni prie akvos ishkart puola sleptis, o kad tos pacios rushies zuvys vaiko viena kita, tai net nieko neturetu stebint :hah:
o sugaudyt juos tikrai nera lengva, nes jie tikrai judrus padarai :what:
kitoj mano akvoj 24l taip pat auga 2 tokie trintukai ir nepastebejau kad butu agresyvus :roll:
o kad suvalgo ant dugno esancius ikrus, tai ir neturetu stebint, nes tai padaro ir tarkim koridorai
nesu toks durnas, kaip atrodau :)
vidas70
Forumietis
Forumietis

Standartinė Aqas » 2010.03.31 - 17:59

20 cm 54 litru akve?! Tai pagal mano akva(54 litru) taip iseina, kad jis uzima 1/3 akvos ilgio :razz:
Nera to blogo, ko nesuvalgytu studentas ;)
Vartotojo avataras
Aqas
Forumietis
Forumietis

Grįžti į Žuvų identifikavimas, auginimas ir priežiūra

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias